30 dagen zonder alcohol (Dutch Edition) by Lien Braeckevelt PDF

By Lien Braeckevelt

Enkele weken zonder alcohol doet wonderen!Je slaapt beter, je verliest gewicht, je huid straalt... én je bespaart er ook flink mee.30 dagen zonder alcohol. Een duidelijke challenge!Maar hoe start je daar nu aan? Wat zijn de belangrijkste redenen om te stoppen of te minderen? Wat is het impact op je lichaam? En hoe houd je het vol?Naast de wetenschappelijke achtergrond geeft Lien Braeckevelt, die zelf vier maanden geen alcohol dronk om zich voor te bereiden op een marathon, je ook heel wat assistance, feiten, lekkere mocktailrecepten en ervaringen van andere enthousiastelingen.

Show description

Read Online or Download 30 dagen zonder alcohol (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks_1 books

Read e-book online Iedereen inc. (Dutch Edition) PDF

Of we nu willen of niet, we beoordelen elkaar voortdurend. Op uiterlijk, afkomst, sekse, opleiding, inkomen. Binnen een paar seconden vormen we ons een beeld van de ander. Voor een kleine groep mensen pakt dat bijna altijd goed uit. Wie zijn die mensen? Wanneer hoor je bij de ingroup en waar observe jij buitengesloten?

Echte Amerikaanse jeans (Dutch Edition) by Jan Guillou,Bart Kraamer PDF

Echte Amerikaanse denims speelt zich af in de jaren vijftig van de vorige eeuw en volgt Eric, een jonge telg uit de familie Lauritzen. Het is de tijd dat de fundamenten van de Zweedse verzorgingsstaat worden opgebouwd. De natuurlijke grondstoffen van het land vinden gretig aftrek op de Europese markt, die nog steeds niet bekomen is van de verwoestingen van de Tweede Wereldoorlog.

Download PDF by Yumi Ng: Brutazur breekt (Dutch Edition)

In 'Brutazur breekt' gaat het verhaal van Yumi Ng verder, maar met een nieuw point erbij: de publicity die ze krijgt als auteur die schaamteloos over haar eigen leven schrijft. De reacties die ze ontvangt, en vooral de reacties die ze niet ontvangt, hakken flink op haar in. Ze belandt in een zware dip.

Download e-book for iPad: Powerswitch naar een vitale samenleving (Dutch Edition) by Jeroen den Uyl

De overheid en de markt hebben de afgelopen decennia veel ruimte ingenomen ten koste van de gemeenschap. Dat is pijnlijk wish de gemeenschap is de plek waar burgerschap gekweekt wordt, waar burgers hun gedeeld eigen belang behartigen. Door de gekortwiekte gemeenschap verloren burgers het vertrouwen in de overheid en de markt.

Additional resources for 30 dagen zonder alcohol (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

30 dagen zonder alcohol (Dutch Edition) by Lien Braeckevelt


by Daniel
4.4

Rated 4.15 of 5 – based on 23 votes